WIE IS 4ESSENCE

4essence is een computer service bedrijf dat zich bezig houd met het oplossen van al je problemen met computer apparatuur: van computers en laptops tot mobieltjes en tablets tot netwerken en cloud omgevingen. Ik ben Shahin, de eigenaar van 4essence en ik sta altijd voor je klaar met advies, reparaties en het vervangen en verkopen van onderdelen.

Je kan een afspraak maken op kantoor of langs komen bij mijn marktkraam op één van de onderstaande markten.

’s Zaterdags kunt u ons zowel op de markt als op de zaak bezoeken

Zaterdag 9:30 tot 14:00

Hasselterdijk 20-b, 8043 PD Zwolle

4ESSENCE OP DE MARKT

4essence is elke week op verschillende markten te vinden. Bij mijn kraam kan je onderdelen kopen, advies inwinnen en reparaties uit laten voeren. Kleine reparaties kan ik ter plekke voor je regelen, voor grotere reparaties kan je je apparatuur achterlaten en een andere week weer ophalen.

Zwolle Zuid – van der Capellenstraat
woensdagochtend 8:00 tot 13:00

Zwolle Centrum – Melkmarkt (tegenover Vito’s)
Vrijdagochtend 8:00 tot 13:00

Zwolle Centrum – Melkmarkt (bij Visscher Seafood)

Zaterdag 8:00 tot 17:00

shahin 4essence markt zwolle kampen

“Ik ken 4essence al vele jaren en ben een tevreden vaste klant, daarnaast heb ik Shahin ook succesvol geïntroduceerd bij de verenigingen waarin ik bestuurlijk actief ben , zoals vv WVF en ReVAS De Peperbus. Ook bij vele vrienden en bekenden heb ik 4Essence geadviseerd. Wat opvalt is de snelle werkwijze en kennis van zaken en Shahin heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook ’s avonds of op zaterdag kun je een beroep doen.”

Gerard de Jong

“Shahin is een man die zijn werk uitstekend doet en zijn afspraken nakomt. Hij doet al een aantal jaren het onderhoud aan onze computer en ook wat er verder zoal bij komt. Bij problemen of storingen is hij snel ter plaatse en helpt ons weer op weg. Wij kunnen met ons bedrijf aan huis niet zonder computer en zijn dan ook heel blij met de service van Shahin. Gewoon iemand waar je op kunt vertrouwen.”

Alie Kuik - AA sportprijzen

“ Ik ben Gerrit Zwakenberg een 65+er. Enkele jaren geleden kreeg ik een nieuwe computer met het besturingssysteem Windows 8. Toen begonnen de problemen. Ik heb gebeld en 4essence was direct bereid te komen om mij te helpen. Daarna werkte de computer weer zoals het moest en ik was weer een gelukkig mens.”

Gerrit Zwakenberg